Testimonials

Jeg deltog på en ‘Vision 2019’ dag hos Michala i går, og det blev en vidunderlig dag.

Jeg har meget længe gået rundt og sagt, at jeg ikke rigtig vidste, hvilke mål, der var vigtige for mig at følge i 2019 og fremover.

I går hjalp Michala mig igennem en evaluering af 2018 – hvad jeg havde gjort og opnået i både min business og i mit private liv.

Det viste sig til min overraskelse, at jeg både havde gjort og opnået meget indtil nu i 2018, og Michala var god til undervejs at pege på mønstre, hvor jeg faktisk saboterer mig selv ved ikke at følge mine opgaver til dørs.

Michala påpegede dels, hvorfor hun syntes, det var vigtigt, at jeg fik projektet afsluttet, og hun pegede også på mine fremtidige muligheder for at bygge succesfuldt videre på dette projekt.

Ud af evalueringens resultater opnåede jeg dels en større glæde og tilfredshed med det, jeg havde gjort og opnået i år, og dels kunne jeg med begejstring lægge en plan for at gøre de sidste aktiviteter i projektet færdige i 2018.

Herfra snakkede vi så vision for 2019 og besluttede, hvad jeg skal fokusere på her.

Vi sluttede dagen af med at aftale 3 nye ”Få det nu gjort-dage”, hvor jeg igen tager op til Michala, så hun kan hjælpe mig med at finpudse de aktiviteter, som skal udføres her i 2018 for at gøre mig mere synlig inden for mit business område – Branding, LinkedIn CV opdateres og definere min Produktportefølje.

Så alt i alt blev denne Vision 2019 dag en meget produktiv dag, som sikrer, at jeg holder fremdriften i resten af 2018 og ind i 2019″.

Gitte, projektleder